Seminarium pn.: „Budowa sieciowego produktu turystyki wiejskiej” w Morzęcinie Małym
![](/sites/default/files/styles/news_node/public/node.news.field_image/2022-04/_dsc0514.jpg?itok=VMdBQoDM)
Wioskę smaku ze szpinaku, jaką jest Morzęcin Mały 20 kwietnia 2015 roku odwiedzili liderzy wiejscy z terenu Dolnego Śląska. W Centrum Smaki i Tradycji Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego we Wrocławiu zorganizował seminarium pn.: „Budowa sieciowego produktu turystyki wiejskiej”. W trakcie spotkania Wojciech Fedyk przybliżył uczestnikom wizyty studyjnej tematykę dotyczącą produktu turystycznego oraz marketingu i promocji turystycznych produktów sieciowych. Dodatkową atrakcją było zwiedzanie dwóch wiosek tematycznych Kocich Gór: Kuźniczysko – wioska wody i ognia oraz znanego wszystkich ze szpinaku Morzęcina Małego.
24-04-2015